Aanmelden 2019

Zaterdag 1 juni 2019. Bunnik Fair van 10 uur tot 16 uur. 

In het centrum van Bunnik. Uw vereniging of bedrijf op de kaart zetten in Bunnik? Doe mee aan de Bunnik Fair! De inschrijving staat open voor alle bedrijven, verenigingen en instanties uit de gemeente Bunnik (Bunnik, Odijk en Werkhoven). Vul het deelnemersformulier in en meld u aan. Organiseert u daarbij een leuke activiteit of heeft u een bijzondere actie? Geef dit aan. In de communicatie rondom de Bunnik Fair wordt hier extra aandacht aan besteed.  

  Organisatie/bedrijf (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Contactpersoon (verplicht)

  Website

  Plaatsje op de fair : a € 12,00
  Kraam 2 meter : a € 24,00
  Kraam 3 meter : a € 30,00

  Stroom bij kraam: € 10,00: janee

  Heel Bunnik Rommelt (vrije plek van 3 bij 3 meter): a € 10,00

  Indien u stroom heeft aangevinkt op het aanmeldingsformulier, dan bent u verplicht de kosten te betalen. Ook wanneer u dit niet gaat gebruiken. Dit in verband met het inkopen van stroom.

  Wilt u een plek zonder kraam? Graag ontvangen wij dan een melding via bunnikfair@gmail.com met de geschatte oppervlakte welke u benodigd denkt te hebben. Wij nemen dan contact met u op.

  Grote bedrijven, neem even contact op met de organisatie voor een juiste prijsafspraak.

  Voorkeurspositie, dit geeft geen garantie voor die positie

  Betaling : Bij aanvang van de Bunnik Fair contant bij de inschrijfbalie bij C-Vis, Van Hardenbroeklaan Bunnik.
  Contant, graag gepast betalen. Uw krijgt een kwitantie.

  Aanmeldingstermijn: Graag uiterlijk 4 weken voor het evenement. Maar uiteraard zo snel mogelijk, zodat niet alle plaatsen zijn vergeven en dit mag leiden tot een teleurstelling.

  Annulering: Bij annulering tot 3 weken voor de Bunnik Fair zijn wij genoodzaakt om € 10,00 administratiekosten in rekening te brengen.Bij annulering van de reservering binnen 3 weken voor de datum van de Bunnik Fair vindt normaliter geen restitutie van het inschrijfgeld plaats

  Graag vernemen wij met welk doel u op de Fair wenst te staan en wat evt. wat de extra activiteiten tijdens de fair zijn, bv: springkussen, proeverij, voetbaldoel...e.d.

  Heeft u kennisgenomen van de voorwaarden en het reglement en gaat u hiermee akkoord, klik dan verder op de button aanmelden.