Promoties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel Bunnik Bakt i.s.m. Krommerijn Fruit - Achterdijk Bunnik

Heel Bunnik Bakt, Bunnik Fair 2018

 

 

 

 

 

Er breekt brand uit bij je buren, of nog erger, bij jezelf. Je belt 112 en je wilt de brandweer zo snel mogelijk bij je voor de deur hebben staan. Voor u een verwachting, voor ons soms een hele uitdaging.

Weet u wat er allemaal gebeurt op het moment dat u 112 belt? De centralist neemt de melding aan en stuurt het dichtstbijzijnde brandweerkorps bij u in de buurt aan en dan?

Een groot deel van het aantal brandweermensen in Nederland is vrijwilliger, zo ook in Bunnik. Brandweer vrijwilligers zijn onmisbaar en staan dag en nacht voor u klaar. Op het moment dat de piepers gaan laten de vrijwilligers hun werk, hun gezin, hun huis en al hun bezigheden achter. Als ze liggen te slapen worden ze wakker en zitten ze binnen enkele minuten in een brandweerauto om met grote spoed u te redden en erger te voorkomen.

Het brandweerkorps in Bunnik is opzoek naar mensen die de uitdaging aan durven te gaan om zich in te zetten voor een ander. Wij zijn op zoek naar die vrouwen en mannen die in een gezellig team, een tweede familie, lief en leed delen om de samenleving een stukje veiliger te maken.

Durf jij het aan? Wij staan ook op de Bunnikfair, spreek ons gerust aan en stel al je vragen die je hebt, en ben je nog iets te jong? Vanaf 11 jaar ben je ook welkom bij de Jeugdbrandweer.